WMO-partner

CasaLinga Ontzorgt is een dienstverlening die de huishoudelijke hulp via uw WMO-aanvraag verleend.

Samen met onze medewerkers streven wij naar een uitzonderlijk hoge kwaliteit.
Juist door de kleinschaligheid van onze dienstverlening zijn wij zeer betrokken bij u als cliënt en de huishoudelijke hulp die u nodig heeft. Door deze betrokkenheid signaleren wij veranderingen in de zorgbehoefte.
Onze huishoudelijke hulp maakt het mogelijk dat u langer zelfstandig thuis kunt wonen in uw eigen vertrouwde woonomgeving.
Om u te ontzorgen streven wij naar een flexibele inzet van de geïndiceerde uren
Afhankelijk van uw indicatie is het in overleg  mogelijk om naast de huishoudelijke hulp u te ondersteunen bij de boodschappen of met het bereiden van uw maaltijd en zorgen dat u uw nodige vitaminen binnen krijgt. Deze persoonlijke aandacht vinden wij van groot belang .

Hoe werkt het?

Heeft u Huishoudelijke Hulp aangevraagd bij uw gemeente en u komt in aanmerking voor hulp in het huishouden via de WMO. Dan ontvangt u van uw gemeente een folder met zorgaanbieders en mag u hieruit zelf de keuze maken.
Heeft u uw keuze gemaakt voor CasaLinga Ontzorgt dan geeft u dit aan de gemeente door. Wij krijgen deze aanvraag van uw gemeente en één van onze medewerksters zal contact met u opnemen voor een intake.

Na de intake wordt er een passende medewerkster gekozen en gaan we op de afgesproken tijd bij u aan de slag.

Kosten:
Uw eigen bijdrage voor de WMO hulp in de huishouding wordt via het Centraal Administratie Kantoor (CAK) geregeld.

Ook is het mogelijk om huishoudelijke hulp in te kopen via uw PGB. Voor verdere informatie of een persoonlijke afspraak mail naar info@casalingaontzorgt.nl  of telefonisch tel: 085-0170003.
Voor meer uitleg over uw PGB adviseren wij u om op de website van SVB te kijken; www.svb.nl